'Atlético ziet op het allerlaatste moment af van concurrent voor Memphis'

Reacties

De transfer van Moise Kean naar Atlético Madrid leek in kannen en kruiken, maar wordt op het allerlaatste moment alsnog afgeblazen. De blessure van de aanvaller van Juventus blijkt ernstiger dan gedacht. 

'Atlético ziet op het allerlaatste moment af van concurrent voor Memphis'

Dat meldt Marca. Kean vloog afgelopen weekend naar Madrid en woonde het thuisduel met Valencia bij. In het Metropolitano zag hij Memphis Depay scoren. Toch heeft het er alle schijn van dat de Oranje-international de concurrentiestrijd met Kean niet aan hoeft te gaan. Uit onderzoek is gebleken dat een scheenbeenblessure de Italiaan niet nog een week, maar minimaal een maand buitenspel zet.

Dat is te gortig voor Atlético, dat een half miljoen euro had gereserveerd om Kean voor een half jaar naar Madrid te halen. Voor de 23-jarige aanvaller is het een enorme streep door de rekening. Kean is bij Juve niet zeker van zijn plek en moet zich doorgaans tevreden stellen met invalbeurten. Andersom had Atlético een aanvallende versterking goed kunnen gebruiken. Álvaro Morata kampt namelijk met een blessure.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.