Erwin Koeman vindt in Israël nieuwe klus als hoofdtrainer

Reacties

Erwin Koeman heeft in Israël een nieuwe klus gevonden als hoofdcoach. De 59-jarige oud-international gaat aan de slag bij Beitar Jeruzalem.

Erwin Koeman vindt in Israël nieuwe klus als hoofdtrainer
© Pro Shots

Koeman zat zonder werk sinds er in december 2019 een einde kwam aan zijn periode als bondscoach van Oman. De jaren ervoor werkte hij bij Southampton en Everton als assistent van zijn broer Ronald en bij Fenerbahçe als rechterhand van Phillip Cocu. Na diens ontslag was de Europees Kampioen van 1988 ook even interim-coach bij de Turkse topclub, nu heeft de ex-coach van RKC Waalwijk, Feyenoord, Hongarije, FC Utrecht en FC Eindhoven weer een klus als hoofdtrainer te pakken in Israël.

Koeman tekent een contract voor één seizoen bij Beitar Jeruzalem, dat afgelopen seizoen als achtste eindigde in de Israëlische competitie, en is de opvolger van de in maart ontslagen Slobodan Drapic. 'In de afgelopen weken hebben we elke steen omgedraaid om een gerenommeerde en ervaren trainer te vinden die het team zal laten spelen op de manier die wij willen zien', zegt eigenaar Moshe Hogeg op de clubwebsite. 'We bedanken de trainers die kandidaat waren. Ik wens de nieuwe staf succes.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.