Eriksen met groots onthaal ontvangen bij terugkeer op Engelse velden

Reacties

Christian Eriksen is zaterdagmiddag op grootse wijze ontvangen door de supporters van Brentford. De Deen speelde nog niet mee met de Premier League-club, maar werd door zijn nieuwe werkgever wel gepresenteerd aan het publiek. Dat leverde hem een staande ovatie op.

Eriksen met groots onthaal ontvangen bij terugkeer op Engelse velden
Brentford
Brentford
0 - 0
Crystal Palace
Crystal Palace

Onder toeziend oog van zijn vrouw en kinderen betrad Eriksen zaterdag het veld. Voorafgaand aan de aftrap van het duel van Brentford met Crystal Palace kwam de kennismaking met zijn nieuwe achterban. Tot grote vreugde van de supporters van The Bees.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Eriksens laatste wedstrijd is inmiddels alweer acht maanden geleden. De oud-Ajacied tekende eind januari een contract bij Brentford, dat de middenvelder transfervrij kon binnenhalen, nadat zijn verbintenis bij Internazionale was ontbonden. In Italië mocht Eriksen niet spelen met de Implanteerbare Cardioverter Defibrillator (ICD) die hij heeft gekregen na zijn hartstilstand van afgelopen zomer.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.