Eredivisie Quiz: wie zijn de uitblinkers van de eerste seizoenshelft?

Reacties

De eerste seizoenshelft van de Eredivisie zit erop. Voor VI reden uit te pakken met een quiz over de eerste zeventien speelronden van de vaderlandse elite-afdeling. Wie vertolkten bij de achttien clubs een hoofdrol, in positieve of negatieve zin? 

Eredivisie Quiz: wie zijn de uitblinkers van de eerste seizoenshelft?

Geweldige goals, fraaie assists, onbesuisde overtredingen en marathonmannen die de minuten aaneen rijgen, ze behoorden allemaal tot de ingrediënten in de eerste helft van het seizoen. En dan was er natuurlijk de wekelijks terugkerende discussie over de VAR.

Dat laatste onderwerp is moeilijk in een quiz te vangen (althans, op de manier waarop wij ze maken), maar de eerstgenoemde onderwerpen wél. Daarom zetten we per club de spelers op een rij met de meeste goals, meeste assists, meeste minuten én meeste kaarten. Veel plezier!

Uitleg bij de quiz: in sommige gevallen zijn meerdere antwoorden mogelijk, aangezien spelers ex-aequo bovenaan eindigden. Het is voldoende om een van hen te raden. Achter het aantal minuten staat tussen haakjes het aantal duels. Bij kaarten staan links van het schuine streepje de gele prenten en rechts de rode.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.