Eredivisie op Rapport: Unnerstall betaalt vertrouwen Van Bommel terug

Reacties

Alle cijfers die de VI-verslaggevers uitdeelden aan de spelers in de Eredivisie zijn in dit overzicht te vinden. In de veertiende speelronde werd PSV-aanvaller Steven Bergwijn verkozen tot Speler van de Week.

Eredivisie op Rapport: Unnerstall betaalt vertrouwen Van Bommel terug
© Pro Shots

Bergwijn was niet de enige PSV'er die uitblonk tijdens het bezoek van SC Heerenveen. Doelman Lars Unnerstall beschaamde het vertrouwen van coach Mark van Bommel immers geenszins. De Duitse goalie werd in een veelbesproken soap voor de interlandperiode verkozen boven vaste waarde Jeroen Zoet en maakte dat vertrouwen tegen de Friezen waar. Met een prima optreden, beoordeeld met een 7,5, had hij een flink aandeel in de zege van PSV: 2-1.

Het was sowieso het weekend van de keepers, want ook Ariel Harush en Luuk Koopmans imponeerden. De Israëlische goalie stapte met een clean sheet van het veld tegen Vitesse, dat met 2-0 verloor van Sparta Rotterdam. Koopmans hield bij ADO weliswaar niet de nul, maar voorkwam een doelpuntenregen van Willem II. Doordat de doelman hoogstpersoonlijk voorkwam dat de Tilbergers flink afstand namen, kon ADO in de slotfase nog langszij komen: 3-3.

Bekijk hieronder alle cijfers van deze speelronde, alsmede de beoordelingen voor de trainers en de scheidsrechters.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer L. Unnerstall
Meer over L. Unnerstall
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.