Eredivisie op Rapport: Onana ondermaats bij Ajax

Reacties

Ook in de 26ste speelronde van de Eredivisie kroop Ajax door het oog van de naald. Vier dagen voor de cruciale Champions League-wedstrijd tegen Benfica speelden Antony en Andre Onana geen beste wedstrijd. Bekijk in dit overzicht alle beoordelingen van afgelopen weekeinde.

Eredivisie op Rapport: Onana ondermaats bij Ajax
© Pro Shots

Voor het derde opeenvolgende competitieduel kreeg Onana twee doelpunten om zijn oren. Waar Remko Pasveer dit hele seizoen in twintig wedstrijden pas vier tegentreffers kreeg in de Eredivisie, staat de teller voor Onana na de duels met Go Ahead Eagles (2-1 verlies), RKC Waalwijk (3-2 winst) en SC Cambuur (2-3 winst) al op zes tegendoelpunten.

Feyenoord ontsnapte op bezoek bij hekkensluiter PEC Zwolle ook aan puntenverlies: 1-2. Bij de Rotterdammers waren Orkun Kökçü en Guus Til de dissonanten. Vooral Kökçü zal met weinig plezier terugkijken naar het bezoek aan Zwolle, want door zijn gele kaart in de 53ste minuut is de middenvelder komende zondag geschorst tijdens het bezoek aan Ajax.

Bekijk in onderstaand overzicht alle beoordelingen van de spelers, trainers en scheidsrechters.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.