Eredivisie op Rapport: Giménez stelt teleur bij Feyenoord

Reacties

In de rubriek Eredivisie op Rapport brengen we na elke speelronde alle beoordelingen van de spelers, trainers en scheidsrechters. Deze keer speelronde 9 van het seizoen 2022/23.

Eredivisie op Rapport: Giménez stelt teleur bij Feyenoord
© Pro Shots

Van de topvier was Ajax de eerste die in actie kwam en de Amsterdammers kropen op bezoek bij FC Volendam door het oog van de naald, maar dat lag niet aan Steven Berghuis. De rechtsbuiten blonk uit in het Kras Stadion, terwijl doelman Remko Pasveer juist een van de mindere Ajacieden was. Een dag later kwamen Feyenoord, PSV en koploper AZ in actie en ook zij wonnen.

Feyenoord kende een eenvoudige middag in De Kuip tegen FC Twente, dat de gehele tweede helft met tien man speelde. Bij de Rotterdammers begon Santiago Giménez (foto) in de basis, maar de Mexicaan stelde teleur. Giménez miste een grote kans en werd beoordeeld met een 4,5. Dávid Hancko was juist de grote uitblinker bij Feyenoord. Tegelijkertijd zegevierde AZ op bezoek bij FC Utrecht en Myron van Brederode was daar de Man van de Wedstrijd.

PSV wachtte een bezoek aan SC Heerenveen, een uitwedstrijd die in competitieverband voor het laatst in 2011 werd gewonnen. Het was echter opnieuw aanvoerder Cody Gakpo die de ploeg bij de hand nam. De topscorer van de Eredivisie maakte alweer zijn negende competitietreffer van het seizoen en kreeg een 7,5 voor zijn optreden in het Abe Lenstra Stadion.

Bekijk in onderstaand overzicht alle beoordelingen van de spelers, trainers en scheidsrechters.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.