Eredivisie op Rapport: Feyenoord zakt door het ijs in De Kuip

Reacties

Alle cijfers die de VI-verslaggevers uitdeelden aan de spelers in de Eredivisie zijn in dit overzicht te vinden. In de vierde speelronde, die al op 24 augustus begon, werd Quincy Promes de Speler van de Week.

Eredivisie op Rapport: Feyenoord zakt door het ijs in De Kuip

Nadat een maand geleden al zes wedstrijden werden afgewerkt, stonden deze week de laatste drie wedstrijden op het programma. PSV hield het thuis lang spannend tegen FC Groningen en Ajax had het een helft lastig tegen Fortuna Sittard, terwijl Feyenoord donderdag op eigen veld onderuit ging tegen AZ.

Steven Berghuis ontsnapte voor rust aan een rode kaart, maar ook met elf tegen elf was Feyenoord niet opgewassen tegen de Alkmaarders. Berghuis werd net als zijn ploeggenoten Eric Botteghin (foto) en Renato Tapia beoordeeld met een 4,5 voor zijn prestatie van donderdagavond in De Kuip.

Bekijk hieronder alle cijfers van de wedstrijden die deze week werden afgewerkt, alsmede de beoordelingen voor de trainers en de scheidsrechters.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Stam heeft krediet nodig, maar dat heeft hij niet'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.