Enorme zorgen Ajax: Veltman, Promes en Babel vallen uit tegen PSV

Reacties

Quincy Promes en Ryan Babel hebben zondag voor gemengde gevoelens gezorgd bij Ajax. De aanvallers vielen geblesseerd uit in de topper tegen PSV, waardoor de zorgen van Erik ten Hag alleen maar toenamen.

Enorme zorgen Ajax: Veltman, Promes en Babel vallen uit tegen PSV
© Pro Shots

Promes had Ajax na een half uur op voorsprong gezet, maar moest op slag van rust naar de kant. Een hamstringblessure dwong hem tot het voortijdig afbreken van de wedstrijd tegen PSV. Lassina Traoré was zijn vervanger. Voor Promes dreigt daarmee weer een absentie door een spierblessure. De Oranje-international miste de laatste duels van 2019 door problemen met zijn onderbeen.

Voor Babel ging het in de tweede helft mis. Waar de in de winterstop gehaalde aanvaller precies last van had, werd niet duidelijk. Hij werd in de 63ste minuut vervangen door Noussair Mazraoui. Babel was al de derde uitvaller bij Ajax. Joël Veltman was na een halfuur al geblesseerd afgehaakt, voor hem kwam Perr Schuurs binnen de lijnen.

De blessuregevallen zijn voor Ajax extra vervelend omdat David Neres, Hakim Ziyech en Daley Blind vanwege blessures al niet beschikbaar zijn. Voor de Amsterdammers wacht volgend weekend een uitwedstrijd tegen FC Utrecht.

Mis niets van de kraker in Amsterdam via de specialie VI Live.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Q. Promes
Meer over Q. Promes
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.