Emotioneel afscheid Timber voor Klassieker: 'Een droom is uitgekomen'

Reacties

Jurriën Timber heeft voorafgaand aan De Klassieker afscheid genomen van Ajax. In een volle Johan Cruijff Arena geraakten zowel Timber als moeder Timber geëmotioneerd, waarna het Ajax-publiek de oud-speler beloonde met een daverend applaus.

Emotioneel afscheid Timber voor Klassieker: 'Een droom is uitgekomen'
© Pro Shots
Ajax
Ajax
0 - 4
Feyenoord
Feyenoord

'Dit is toch wel een heel speciaal moment', zei de speler van Arsenal voor de aftrap. 'Ik ben ook emotioneel en dat had ik niet verwacht. Ik wil de club en de trouwe supporters enorm bedanken, ik heb hier tien jaar gevoetbald en heb enorm genoten en prijzen gepakt. Een droom is uitgekomen voor mij.'

'Ik hoop dat we snel weer kunnen genieten van Ajax', eindigt hij. 'Dat de club weer prijzen mag pakken. Ik zal altijd blijven kijken en supporten, vandaag ook. Ik hoop jullie snel weer te zien. Tot ziens.' Moeder Timber werd vervolgens hevig gëemotioneerd in beeld gebracht.

Timber staat momenteel langs de kant met een zware knieblessure. De speler van Arsenal komt dit seizoen vermoedelijk niet meer in actie. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Timber
Meer over Timber
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.