Timber luistert rentree bij Arsenal op met prachtige goal

Reacties

Jurriën Timber maakte maandag zijn rentree op het voetbalveld met de beloftenploeg van Arsenal. Op Ewood Park, het stadion van tegenstander Blackburn Rovers, haalde de Nederlander prachtig uit.

Timber luistert rentree bij Arsenal op met prachtige goal
© Pro Shots

Timber kreeg de bal aan de linkerkant van het strafschopgebied, draaide zich vrij en verschalkte de doelman van Blackburn met een fraaie uithaal met zijn rechtervoet, die insloeg in de bovenhoek. Al na zeven minuten werd het zo voor de vorig jaar van Ajax overgekomen verdediger een rentree om nooit meer te vergeten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Timber raakte op de eerste speeldag van het Premier League-seizoen zwaar geblesseerd. In de wedstrijd tussen Arsenal en Nottingham Forest scheurde hij meteen zijn kruisband, waardoor zijn eerste jaar op Engelse bodem vooral in het teken van revalideren heeft gestaan. Nu is hij dus weer klaar om te voetballen, zijn manager Mikel Arteta en bondscoach Ronald Koeman zullen deze goal met een lach hebben bekeken.

Bekijk hier al onze video's
Meer Arsenal
Meer over Arsenal
Meer Timber
Meer over Timber
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.