Noodlot slaat toe: Timber maandenlang uitgeschakeld

Reacties

Slecht nieuws voor Jurriën Timber: wegens een zware knieblessure ligt de verdediger van Arsenal er maandenlang uit. Hij raakte in het duel met Nottingham Forest van zaterdag ernstig geblesseerd.

Noodlot slaat toe: Timber maandenlang uitgeschakeld
© Pro Shots

Timber werd hard geraakt op zijn knie en kon niet door. Inmiddels is duidelijk dat de kwetsuur een ernstige is, want bronnen melden aan VI dat Timber maandenlang zoet is met een kruisbandblessure. Onduidelijk is hoe lang precies, want er worden nog meer onderzoeken verricht, maar de kans is groot dat hij dit kalenderjaar niet meer in actie komt.

Timber maakte deze zomer de overstap van Ajax naar Arsenal. De Amsterdammers kregen ongeveer veertig miljoen euro voor de verdediger. Timber kreeg al snel het vertrouwen van manager Mikel Arteta en speelde vorige week de wedstrijd tegen Manchester City om de Community Shield, die ook gewonnen werd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.