Emegha vs Hulk: 'Zoek de verschillen'

Reacties

Zijn club Strasbourg heeft Emanuel Emegha vergeleken met Marvel-superheld de Hulk. De Nederlander toonde na het duel met Metz zijn gespierde torso en via sociale media kon de Franse club het niet laten om de vergelijking te trekken.

Emegha vs Hulk: 'Zoek de verschillen'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
Metz
Metz
0 - 1
Strasbourg
Strasbourg

Emegha begon in de eerste vijf wedstrijden vier keer in de basis bij Strasbourg. Daarin scoorde de voormalig Spartaan één keer. Na de wedstrijd tegen Metz liet hij zien wat voor een spiermassa hij de afgelopen maanden heeft opgebouwd. En eerlijk is eerlijk: de vergelijking met de Hulk gaat zeker niet mank.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Zoek de zeven verschillen', schrijft Strasbourg op sociale media bij het plaatsen van een foto van Emegha en de Hulk naast elkaar. 'Persoonlijk zijn wij nog steeds op zoek.' Strasbourg won het duel uiteindelijk met 1-0 van Metz door een treffer van Mouhamadou Diarra.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.