Elia draagt met assist bij aan zege van Werder Bremen

Werder Bremen heeft vrijdagavond het thuisduel met Hannover 96 met 2-0 gewonnen. De overwinning kwam pas in de slotminuten en mede door toedoen van Eljero Elia tot stand.

Lang leken de middenmoters doelpuntloos te besluiten in Bremen. Pas vijf minuten voor tijd brak Nils Petersen de ban met een harde knal. De spits opende op aangeven van Elia, die als rechtsbuiten speelde en de bal breed legde, de score.

Enkele minuten na het openingsdoelpunt maakte Petersen zijn individuele feestje compleet door de eindstand op 2-0 te bepalen met een zeer fraaie volley. Hannover-doelman Ron-Robert Zieler behoedde zijn ploeg voor een grotere nederlaag. De sluitpost verrichtte liefst elf reddingen.

Ondanks de zege blijft Werder twaalfde met een punt minder dan nummer tien Hannover 96.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.