Elftal van de Week: ongekend Avondje NAC

Reacties

Het Avondje NAC is dit seizoen nog niet zo mooi geweest als woensdag. Heracles Almelo kreeg een pak slaag in het Rat Verlegh Stadion (6-1). Het is daarom niet vreemd dat de Bredase club goed vertegenwoordigd is in VI's Elftal van de Week. Met drie afgevaardigden is de Brabantse club zelfs hofleverancier.

Elftal van de Week: ongekend Avondje NAC

Mark Birighitti, die dit seizoen ook vaak genoeg slecht werd beoordeeld, onderscheidde zich tegen Heracles zodanig in positieve zin dat de Australische doelman is opgenomen in VI's Elftal van de (Mid)week. Natuurlijk is daarin aan de linkerkant ruimte gemaakt voor zijn teamgenoot, en Speler van de Week, Angeliño .

Ook de andere uitverkoren verdedigers beleefden een mooie midweek. Philippe Sandler (PEC Zwolle), Tom Beugelsdijk (ADO Den Haag) en Nicolás Tagliafico (Ajax) konden naast een goed optreden een zege begroeten. Ze leverden met hun sterke wedstrijd een bijdrage aan het succes tegen respectievelijk SC Heerenveen, Vitesse en Roda JC.

Manu García is de derde NAC'er in het VI Elftal van de Week. De Manchester City-huurling krijgt op het middenveld gezelschap van Donny van de beek (Ajax) en Fredrik Midtsjø (AZ). De drie plaatsen in de aanval zijn weggelegd door Jordy Croux (Willem II), Wout Weghorst (AZ), Younes Namli (PEC Zwolle).

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.