El Khayati verlaat Europa opnieuw: 'Ik kan niet wachten om te beginnen'

Reacties

Nasser El Khayati gaat aan de slag in India. De aanvallende middenvelder heeft zich op transfervrije basis verbonden aan Chennaiyin FC, de nummer acht van het afgelopen seizoen in de Indiase Super League.

El Khayati verlaat Europa opnieuw: 'Ik kan niet wachten om te beginnen'
© Pro Shots

El Khayati tekende in maart verrassenderwijs een contract bij Willem II tot het eind van het afgelopen seizoen. Hij kwam uiteindelijk niet verder dan vijf invalbeurten in de Eredivisie en degradeerde met zijn ploeg. Voordat de spelmaker een contract tekende bij Willem II, was hij clubloos na zijn vertrek bij ADO Den Haag in de zomer van 2021

Voor de 33-jarige El Khayati betekent zijn avontuur bij Chennaiyin zijn tweede dienstverband buiten Europa. Hij speelde vanaf de zomer van 2019 al een jaar voor Qatar SC. Verder droeg El Khayati in zijn carrière de shirts van FC Den Bosch, Burton Albion en Queens Park Rangers.

Tekst gaat verder onder de tweet.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik ben heel blij om voor Chennaiyin te gaan spelen', reageert hij op de website van zijn nieuwe club. 'Ik kan niet wachten om mijn ploeggenoten te leren kennen en te beginnen. Ik heb er vertrouwen in dat we een goed seizoen tegemoet gaan en ik ga mijn best doen.'

Voor Chennaiyin en El Khayati begint het nieuwe seizoen in India op maandag 10 oktober met een uitwedstrijd tegen ATK Mohun Bagan.

VI sprak in maart met Nasser El Khayati, nadat hij een contract bij Willem II had ondertekend.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.