'El Comandante' stelt Levante-fans teleur met vertrek na degradatie

Reacties

Het vertrek van José Luis Morales alias El Comandante is niet goed gevallen bij (een deel van) de supporters van Levante. De 34-jarige aanvaller kiest na de degradatie uit La Liga voor een overstap naar Villarreal en heeft nu gereageerd op alle ophef.

'El Comandante' stelt Levante-fans teleur met vertrek na degradatie
© Pro Shots

Morales was de laatste jaren een van de meest gevreesde aanvallers in La Liga, maar kon niet voorkomen dat Levante onlangs afdaalde naar het tweede niveau van Spanje. De captain van De Kikkers had eerder dit seizoen nog verkondigd dat hij de club in dat scenario trouw zou blijven, maar maakte onlangs bekend dat er einde komt aan zijn verblijf bij de club waarvoor hij al meer dan 300 officiële wedstrijden speelde en in totaal 69 keer scoorde.

Het besluit van Morales, die zijn bijnaam kreeg vanwege de manier waarop hij zijn doelpunten viert, leidde op social media tot woede en teleurstelling bij fans van Levante. De Madrileense aanvaller heeft met een mysterieuze post op Instagram nu gereageerd. 'Ik heb geleerd dat er vluchtige liefdes zijn die een leven lang duren en dat er eeuwige liefdes zijn die maar voor één nacht standhouden', klinkt het. 'Er is geen reden om je te verontschuldigen voor wat je voelt.'

Wat Morales er precies mee bedoelt, blijft gissen. Volgens Spaanse media zal hij nog een persconferentie geven om zijn besluit toe te lichten. Zijn overstap naar Villarreal wordt komende week afgerond. Door voor de club van Oranje-international Arnaut Danjuma te tekenen, kan Morales in Valencia blijven wonen. Bovendien betekent het in sportief opzicht een stap hogerop. El Comandante blijft immers actief in La Liga en gaat met De Gele Onderzeëer Europa in.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Levante
Meer over Levante
Meer Villarreal
Meer over Villarreal
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.