Danjuma kan voor gelimiteerd bedrag vertrekken: PSG volgt hem op de voet

Reacties

Arnaut Danjuma heeft zich in de kijker gespeeld bij Paris Saint-Germain. De Franse kampioen volgt de Oranje-international nadrukkelijk en ook vanuit de Premier League is er interesse. Geïnteresseerde clubs kunnen profiteren van een clausule. In zijn contract bij Villarreal staat een vaste afkoopsom van 45 miljoen euro.

Danjuma kan voor gelimiteerd bedrag vertrekken: PSG volgt hem op de voet
© Pro Shots

Danjuma kwam vorig jaar zomer voor ongeveer de helft van dat bedrag over van AFC Bournemouth. In zijn eerste seizoen in Spanje maakte de 25-jarige aanvaller grote indruk. In alle competities was de voormalig speler van NEC en Club Brugge goed voor zestien goals, waarvan zes in de Champions League. Mede door zijn treffers reikte Villarreal tot de halve finale van het miljardenbal, waarin Liverpool uiteindelijk te sterk was.

De sterke prestaties van Danjuma zorgen ervoor dat hij na één seizoen in Estádio La Céramica mogelijk al weer kan verkassen. Behalve PSG zijn ook clubs uit de Premier League geïntereseerd in de zesvoudig international. Met een contract tot medio 2026 is de noodzaak om te vertrekken er echter absoluut niet voor de Nederlander met Nigeriaanse roots. De laatste weken staat Danjuma aan de kant met een spierblessure.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Villarreal
Meer over Villarreal
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Danjuma
Meer over Danjuma
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.