El Azzouzi voegt zich bij Nederlands Bologna-kwartet

Reacties

Oussama El Azzouzi is speler van Bologna FC. De Marokkaanse middenvelder komt over van Union Sint-Gillis en tekent in Noord-Italië voor vier jaar. Met de transfer zou zo'n twee miljoen euro gemoeid zijn.

El Azzouzi voegt zich bij Nederlands Bologna-kwartet
© Pro Shots

El Azzouzi speelde pas één seizoen bij de Brusselse traditieclub en maakte indruk, velen in België zagen hem als opvolger van Teddy Teuma, de vertrokken aanvoerder en uitblinker bij de geel-blauwen. De in Nederland opgegroeide El Azzouzi kwam naar België na een succesvolle periode bij FC Emmen en miste op een paar minuten het kampioenschap in de Jupiler Pro League. Dit is de volgende stap in zijn razendsnelle ontwikkeling: binnen een jaar van de Keuken Kampioen Divisie naar de Serie A.

El Azzouzi zal in Noord-Italië in ieder geval niet om aanspraak verlegen zitten: met Joshua Zirkzee, Jerdy Schouten, Sam Beukema en Sydney van Hooijdonk treft hij in bij Bologna vier ploeggenoten met wie hij Nederlands kan praten. Dat aantal lijkt snel tot drie te worden gereduceerd: Van Hooijdonk is op weg naar de uitgang bij de Rossoblù.

Bekijk hier al onze video's
Meer O. El Azzouzi
Meer over O. El Azzouzi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.