Eintracht Frankfurt schrijft Van de Beek niet in voor Conference League

Reacties

Donny van de Beek hoeft dit seizoen niet te rekenen op minuten in de Conference League. Eintracht Frankfurt heeft besloten de Nederlander niet in te schrijven voor het toernooi. Dat bevestigt de Bundesliga-club zelf na eerdere berichtgeving van Bild

Eintracht Frankfurt schrijft Van de Beek niet in voor Conference League

Naast Van de Beek, die op huurbasis overkwam van Manchester United, haalde Eintracht ook Sasa Kalajdzic en Hugo Ekitiké naar Frankfurt. Kalajdzic en Ekitiké behoren in tegenstelling tot Van de Beek wel tot de Europese selectie van de nummer zes van de Bundesliga. Dat geldt ook voor Philipp Max, die op zijn beurt in de eerste seizoenshelft niet was ingeschreven.

Eintracht speelt volgende maand in de tussenronde van de Conference League een tweeluik met Union Sint-Gillis. Omdat elke club halverwege het seizoen slechts drie wijzigingen mag toepassen, stond Eintracht voor een lastige keuze. Die heeft nadelig uitgepakt voor Van de Beek, die zaterdag in het uitduel met 1. FC Köln nog negentig minuten op de bank bleef.

Volgens Bild is Max boven Van de Beek verkozen, omdat de voormalig PSV'er wordt gezien als stand-in van Niels Nkounkou. Dat is een tegenvaller voor de Nederlandse middenvelder, die vorige maand de overstap maakte naar Eintracht. De Duitsers hebben naar verluidt een koopoptie van tien miljoen euro.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eintracht Frankfurt
Meer over Eintracht Frankfurt
Meer D. van de Beek
Meer over D. van de Beek
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.