Eind goed, al goed: Aston Villa-speler geeft jonge fan alsnog zijn shirt

Reacties

Na de nederlaag van AZ tegen Aston Villa was een supporter in het bijzonder teleurgesteld. Een jonge fan wilde graag het shirt van Moussa Diaby, maar de aanvaller van de bezoekers zag het verzoek over het hoofd.

Eind goed, al goed: Aston Villa-speler geeft jonge fan alsnog zijn shirt
© ESPN
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Moussa Diaby, je peux avoir ta chemise, had het ventje in de clubkleuren van Aston Villa op een doek geschreven. Toen de Fransman na het laatste fluitsignaal de catacomben indook, was zijn aanbidder ontroostbaar. Stewarts brachten hem wat te drinken en probeerden hem op te beuren.

Tot zijn grote geluk bleek Diaby toch te zijn ingelicht. De speler van Aston Villa, die als invaller elf minuten meedeed tijdens de zege in Alkmaar, poseerde met de jongen en overhandigde hem alsnog zijn shirt. Eind goed, al goed!

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Klik op het X-bericht op de video te bekijken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.