'Eerste training Benzema verliep toch niet geruisloos'

Reacties

Het leek erop dat Karim Benzema de vredespijp had gerookt met zijn werkgever Al-Ittihad door zijn rentree op het trainingsveld te maken. Volgens de Spaanse sportkrant MARCA ligt het toch net even anders.

'Eerste training Benzema verliep toch niet geruisloos'
© Pro Shots

Trainer Marcelo Gallardo liet zijn spits in het eerste deel van de training met de groep meetrainen, aldus het dagblad, maar voor het vervolg werd Benzema vriendelijk doch dringend verzocht om apart van de groep aan zijn conditie te gaan werken. Benzema had daar geen trek in en heeft de training boos verlaten, aldus MARCA.

Het zou Gallardo erom te doen zijn dat Benzema zijn excuses ervoor aanbiedt dat hij een tijd niet op de club was geweest. Voor de wedstrijd van Al-Ittihad op woensdag is Benzema niet in de wedstrijdselectie opgenomen. Een vertrek lijkt voorlopig niet aan de orde, want de winterse transfermarkt is nog maar in een paar landen geopend.

Na een vrij weekend volgt voor Al-Hilal een belangrijk tweeluik: op 15 en 22 februari treft de club PFC Navbahor Namangan in de achtste finales van de Aziatische Champions League. Die ploeg dankt zijn kwalificatie aan een tweede plek in de Super League van Oezbekistan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.