Eerste basisplaats van het seizoen voor Ziyech

Reacties

Hakim Ziyech verschijnt dinsdagavond voor het eerst dit seizoen aan de aftrap in een wedstrijd van Chelsea. De aanvaller begint om 20.45 uur als basisspeler aan de uitwedstrijd tegen Southampton.

Eerste basisplaats van het seizoen voor Ziyech
© Pro Shots
Southampton
Southampton
2 - 1
Chelsea
Chelsea

Ten opzichte van het vorige competitieduel met Leicester City (2-1 zege) voert trainer Thomas Tuchel enkele wijzigingen door. Rechts achterin krijgt César Azpilicueta de voorkeur boven Reece James. Hij staat voor de 450ste keer in de basis als speler van Chelsea. Door de schorsing van Conor Gallagher, die tweemaal geel kreeg tegen Leicester, is er ruimte ontstaan voor Ziyech.

Ziyech werd in de afgelopen week in verband gebracht met Ajax, maar een transfer was moeilijk te bewerkstelligen. Lucas Ocampos lijkt de opvolger van Antony te worden. Chelsea pakte zeven punten in de eerste vier competitiewedstrijden. Leicester is de hekkensluiter: alleen de eerste competitiewedstrijd tegen Brentford (2-2) leverde een punt op voor The Foxes.

Opstelling Southampton: Bazunu; Walker-Peters, Salisu, Bella-Kotchap, Perraud; Elyounoussi, Lavia, Diallo, Ward-Prowse; Armstrong, Adams.

Opstelling Chelsea: Mendy; Azpilicueta, Koulibaly, Thiago Silva, Cucurella; Loftus-Cheek, Jorginho, Mount; Ziyech Sterling, Havertz

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.