Eenzame Davies geeft opmerkelijk inkijkje in zijn leven buiten het voetbal

Reacties

Bayern München-back Alphonso Davies verveelt zich rot buiten het voetbal om. Dat vertelt de Canadees op zijn Twitch-kanaal.

Eenzame Davies geeft opmerkelijk inkijkje in zijn leven buiten het voetbal
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Davies is vaak te vinden op Twitch, de online streamingsdienst. Voor de 22-jarige linksback is het een manier om de tijd te doden, zo vertelde hij zondag. In zijn nieuwste livestream vertelt Davies over zijn leven buiten het voetbal om.

'Het leven van een profvoetballer is cool, zonder twijfel. Je kunt chillen en van het leven genieten, maar na de training is er weinig te doen. Ik heb geen familie en woon niet samen met mijn vriendin, dus ik ben altijd alleen', legt Davies uit.

'Het is soms wel een beetje zorgwekkend als je helemaal niets te doen hebt, zeker omdat je vrienden ook gewoon moeten werken. Ik heb waarschijnlijk ook maar vijf vrienden. Ik ben een populaire loser', stelt Davies met de nodige zelfspot.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer A. Davies
Meer over A. Davies
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.