'Een avond om over te vertellen aan onze kleinkinderen'

Reacties

De toespraak van manager Jürgen Klopp halverwege het thuisduel met Borussia Dortmund heeft de spelers van Liverpool op scherp gezet. Na rust kwam de sensationele ommekeer in de kwartfinale van de Europa League.

'Een avond om over te vertellen aan onze kleinkinderen'

'Het was een heel speciale avond', aldus Liverpool-spits Divock Origi tegenover Sporza. 'Toen we 0-2 achter stonden met de rust, zei de manager dat we een avond moesten creëren om te vertellen aan onze kinderen en kleinkinderen. Na de rust, toen ik snel de 1-2 maakte, voelde iedereen dat het speciaal zou worden. Lovren maakte de winnende goal, en we verdienden dit.'

Liverpool keek halverwege thuis tegen een 2-0 achterstand aan nadat een week eerder de heenwedstrijd in de kwartfinale van de Europa League in 1-1 was geëindigd. Origi zorgde zelf kort na rust voor de aansluitingstreffer, zijn vierde doelpunt in de laatste drie wedstrijden, en de wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 4-3 zege voor The Reds.

Vrijdagmiddag om 13.00 uur wordt er in het Zwitserse Nyon geloot voor de halve finale van de Europa League. Dan wordt bekend tegen welke club Liverpool strijdt om een plek in de eindstrijd, die op 18 mei wordt afgewerkt in Basel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.