Dybala-show is Palermo veel te machtig

Juventus is tegen Palermo geen moment in de problemen gekomen, met dank aan een grootse Paulo Dybala: 4-1.

Juventus kwam tegen Palermo geen moment in de problemen. Dybala trof al vroeg de paal met een vrije trap en in de dertiende minuut was het alsnog raak voor De Oude Dame. Na een vrije trap van Dani Alves maakte Claudio Marchisio zijn eerste doelpunt van het seizoen.

Op slag van rust ontfermde Dybala zich opnieuw over een vrije trap op een gevaarlijke positie en deze keer was het wel raak. Hij krulde de bal over de muur in de kruising. Een dik kwartier na het begin van de tweede helft gaf Dybala met een steekpassje de assist voor de 3-0 van Gonzalo Higuaín, die afrondde met een mooi wippertje. Daarmee was de Dybala-show nog niet ten einde, want vlak voor tijd schoof hij vanaf zestien meter ook nog de 4-0 binnen. Ivaylo Chochev redde kort daarna de Siciliaanse eer.

Door de moeiteloze zege vergroot Juventus zijn voorsprong op AS Roma, dat wel een duel minder gespeeld heeft, naar tien punten. Palermo staat achttiende en heeft liefst acht punten achterstand op de veilige zeventiende plaats.