Dumfries laat zich razendsnel gelden bij basisdebuut voor Inter

Reacties

Denzel Dumfries staat zaterdagavond voor het eerst in de basis bij Internazionale en heeft niet lang de tijd nodig gehad om zich te laten zien tegen Bologna. Al in de zesde minuut leverde de rechtsback de assist op de openingstreffer van Lautaro Martínez.

Dumfries laat zich razendsnel gelden bij basisdebuut voor Inter
© Pro Shots
Internazionale
Internazionale
6 - 1
Bologna
Bologna

Inter nam Dumfries in de afgelopen transferperiode over van PSV. De rechtsback kwam binnen als de vervanger van de naar Paris Saint-Germain vertrokken Achraf Hakimi, maar coach Simone Inzaghi gaf direct aan dat hij Dumfries de tijd wilde geven om zijn draai te vinden. De vleugelverdediger hoefde er niet direct vanaf het eerste moment te staan.

Dumfries maakte zijn debuut in de thuiswedstrijd tegen Genoa, toen hij een minuut of zes mocht meedoen. De rechtsback maakte vervolgens ook als invaller zijn opwachting tegen Sampdoria (Serie A) en Real Madrid (Champions League) en begon tegen Bologna voor het eerst in de basis.

Al vroeg in het duel liet Dumfries zich zien. De vleugelverdediger stoomde op kenmerkende wijze naar voren en gaf een scherpe voorzet, die door Lautaro tot assist werd gepromoveerd.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.