Dubbelslag Ronaldo helpt Al-Nassr aan overwinning op Mahrez en co

Mede dankzij twee goals van Cristiano Ronaldo heeft Al-Nassr de topper tegen Al-Ahli gewonnen. De wedstrijd eindigde in 4-3.

In het duel met Al-Ahli zorgde Ronaldo al na vier minuten spelen voor de openingstreffer voor Al-Nassr. Die goal kwam ietwat gelukkig tot stand, omdat doelman Édouard Mendy van Al-Ahli geen hand voor ogen zag vanwege rook. Kort daarvoor werd er vuurwerk afgestoken en daar had Mendy last van.

Na 45 minuten stond er een 3-1 voorsprong voor Al-Nassr op het scorebord. Nadat Riyad Mahrez namens Al-Ahli ,de aansluitingstreffer maakte, scoorde Ronaldo opnieuw.