Du Chatinier: 'We moeten Excelsior niet onderschatten'

FC Utrecht schoof zondag Vitesse met 1-4 opzij. De ploeg van trainer Ton du Chatinier speelde niet groots, maar toonde zich uiterst effectief. Woensdag nemen de Domstedelingen het in eigen huis op tegen de verrassing van de Eredivisie: Excelsior.

Du Chatinier: 'We moeten Excelsior niet onderschatten'

'We speelden niet de beste wedstrijd van het seizoen', blikt de coach op de clubwebsite terug op het treffen in Arnhem. 'Maar als je elke week zo speelt en je wint met 4-1, dan kijkt niemand daar meer naar.'

Over de komende opponent spreekt Du Chatinier vol lof. 'We moeten ze zeer zeker niet onderschatten. Ze doen het goed, want ze pakken ook een punt tegen Ajax. Ook in uitwedstrijden laten ze zien dat ze naar voren willen voetballen.'

Michael Silberbauer keert woensdag terug na een schorsing. Voor de geblesseerden Jacob Lensky, Nana Asare en Barry Maguire komt de elfde competitiewedstrijd te vroeg.

Middenvelder Gianluca Nijholt wil niets weten van een gemakkelijke avond tegen de Kralingers. 'Ik denk dat we woensdag een lastig avondje kunnen verwachten.' Het verschil op de ranglijst tussen Excelsior en Utrecht bedraagt slechts vijf punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen