Dordrecht haalt troef Van Haaren terug voor degradatiestrijd

Reacties

Ricky van Haaren keert voor de laatste competitiewedstrijd van FC Dordrecht terug bij de club. De middenvelder speelde de eerste seizoenshelft al voor de degradatiekandidaat, maar ging in de winterstop op zoek naar een nieuw avontuur. Van Haaren vond geen nieuwe club, waardoor hij FC Dordrecht aan lijfsbehoud kan helpen.

Dordrecht haalt troef Van Haaren terug voor degradatiestrijd

De huidige nummer negentien van de Jupiler League meldt op de clubwebsite dat Van Haaren speelgerechtigd is en dat hij honderd procent fit is. De club speelt op de laatste speeldag van de competitie een uitwedstrijd tegen FC Den Bosch, als FC Dordrecht verliest in Brabant, kan het nog degraderen. Achilles '29 ligt dankzij een eindspurt op de loer, het verschil tussen de twee laagvliegers bedraagt maar twee punten. Alleen de hekkensluiter van de Jupiler League degradeert naar de Tweede Divisie.

Van Haaren begint aan zijn derde periode bij FC Dordrecht. De 25-jarige speler kwam aan het begin van dit seizoen op amateurbasis terug, nadat avonturen in Roemenië en Turkije op niets uitliepen. In het seizoen 2014/15 speelde Van Haaren ook al in het shirt van FC Dordrecht, toentertijd degradeerde hij uit de Eredivisie met de Schapenkoppen. Toen Van Haaren deze winter zonder club zat, hield hij zijn conditie op peil bij Excelsior. De laatste speelronde van de Jupiler League wordt vrijdag 5 mei afgewerkt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.