Donk heeft na landstitel weer wat te vieren bij Galatasaray

Reacties

Ryan Donk blijft bij Galatasaray. De verdediger annex middenvelder heeft zijn nog een jaar doorlopende contract met een jaar verlengd en ligt nu tot medio 2020 vast in Istanbul.

Donk heeft na landstitel weer wat te vieren bij Galatasaray

Galatasaray maakt (vrijwel) alle financiële details uit het contract bekend op de officiële website. Donk gaat 1.895.000 euro per jaar verdienen en kan dit salaris verder opschroeven met zijn prestaties. Zo krijgt de Nederlander 5000 euro extra per punt dat Galatasaray met hem in de ploeg haalt in de competitie of in Europa.

Bovendien wacht er een bonus van 200.000 euro wanneer Donk in een seizoen 21 competitieduels of Europese duels speelt. In zijn tweede contractjaar is deze bonus zelfs 300.000 euro.

Donk staat sinds 2016 onder contract bij Galatasaray, dat de voormalig speler van RKC Waalwijk en AZ destijds overnam van Club Brugge. In het seizoen 2016/17 kwam hij op huurbasis uit voor Real Betis. Vorig jaar keerde Donk terug uit Spanje en in het afgelopen seizoen speelde hij zeventien competitiewedstrijden voor Galatasaray, waarmee hij kampioen van Turkije werd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.