Doelman Martínez haalt ook tegen Frankrijk fratsen uit in penaltyserie

Reacties

Ook in de strafschoppenserie van de WK-finale deed Emiliano Martínez zijn best om de spelers van de tegenstander uit hun concentratie te halen. De keeper van Argentinië gooide bijvoorbeeld de bal weg voorafgaand aan de strafschop van Aurélien Tchouaméni. Martínez kreeg een gele kaart voor zijn fratsen.

Doelman Martínez haalt ook tegen Frankrijk fratsen uit in penaltyserie
Argentinië
Argentinië
ns
3 - 3
Frankrijk
Frankrijk

Of er sprake is van een causaal verband zullen we nooit weten, maar Tchouaméni had het vizier in ieder geval niet op scherp staan. De Fransman schoot de bal naast; eerder in de penaltyreeks had Martínez al een strafschop van Kingsley Coman gekeerd. Geen enkele speler van Argentinië miste een penalty.

Martínez, die na de finale werd verkozen tot Beste Keeper van het WK, trok ook in de kwartfinale tegen Nederland alles uit de kast om de tegenstanders te jennen. Zo gooide hij een bal weg voor een penalty van Steven Berghuis en schoot hij de bal weg toen Wout Weghorst wilde aanleggen voor een strafschop.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.