Dit is hoe Unibet denkt over het debuut van Heitinga bij Ajax

ADVERTORIAL - Nooit eerder bleef Ajax acht opeenvolgende Eredivisie-wedstrijden zonder overwinning en er is de Amsterdammers veel aan gelegen om dat zo te houden. Debuterend interim-trainer John Heitinga heeft de opdracht om zijn ploeg naar een zege op Excelsior loodsen. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Dit is hoe Unibet denkt over het debuut van Heitinga bij Ajax
© Pro Shots
Excelsior
Excelsior
1 - 4
Ajax
Ajax

Unibet ziet Ajax ondanks alle gebeurtenissen als de overduidelijke favoriet, met een odd van 1.25. Als je inzet op 1X, wat betekent dat de wedstrijd eindigt in een overwinning voor Excelsior óf een gelijkspel, kun je 4.35 keer je inzet terugverdienen. In dat geval is de recordbrekende rampreeks van Ajax dus een feit.

Op de Boosted Odds-pagina vind je meerdere verhoogde noteringen rondom de wedstrijd. Zo is een odd van 3.50 opgesteld voor de weddenschap dat Ajax wint met 0-1, 0-2 of 0-3. Ook kun je 2.75 keer je inzet verdienen met de weddenschap dat Ajax wint én Steven Bergwijn tot scoren komt. Tot slot staat een notering van 4.50 voor de weddenschap dat Dusan Tadic meer dan 1,5 keer (dus minimaal 2 keer) op doel schiet.

Nog geen Unibet-speler? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstactie.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's