Dit is de vermoedelijke opstelling van Sevilla voor het CL-duel met PSV

Reacties

PSV lijkt dinsdag in het Champions League-duel met Sevilla rekening te moeten houden met Fernando, Marcos Acuña en Youssef En-Nesyri. Doelman Marko Dmitrovic keert normaal gesproken terug onder de lat. 

Dit is de vermoedelijke opstelling van Sevilla voor het CL-duel met PSV
PSV
PSV
2 - 2
Sevilla
Sevilla

In La Liga moet Dmitrovic de laatste drie wedstrijden voorrang verlenen aan Ørjan Nyland. In het Champions League-duel met PSV wordt Dmitrovic in ere hersteld. Het Philips Stadion is bekend terrein voor de Servische sluitpost, die er vorig seizoen in het kader van de Europa League nog werd aangevallen.

Ten opzichte van de nipte nederlaag tegen Barcelona lijkt trainer José Luis Mendilibar in de defensie terug te vallen op Acuña. De Argentijnse wereldkampioen vormt een achterhoede met Jesús Navas, Sergio Ramos en Loïc Badé. Dat betekent dat Mendilibar voor een brok ervaring kiest, want de vier verdedigers zijn gemiddeld 32 jaar oud.

Fernando en Djibril Sow vormen naar alle waarschijnlijkheid het defensieve blok op het middenveld. In de voorhoede maakt En-Nesyri zijn entree. De voormalig concurrent van Luuk de Jong in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán ontbrak vrijdag nog tegen Barcelona. Zijn komst gaat naar verwachting ten koste van Erik Lamela. Dat zou betekenen dat Dodi Lukebakio naar de flank verhuist.

De wedstrijd tussen PSV en Sevilla begint dinsdag om 21.00 uur. In het noorden van Frankrijk spelen RC Lens en Arsenal de andere wedstrijd in Groep B.

Vermoedelijke opstelling Sevilla: Dmitrovic; Navas, Badé, Ramos, Acuña; Fernando, Sow, Suso; Ocampos, En-Nesyri, Lukebakio.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep B UEFA Champions League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Arsenal
6
4
1
1
16-4
+12
13
2
PSV
6
2
3
1
8-10
-2
9
3
Lens
6
2
2
2
6-11
-5
8
4
Sevilla
6
0
2
4
7-12
-5
2
* Actueel tot en met 8 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.