Dit is de opstelling van AZ voor het uitduel met Zrinjski Mostar

Reacties

AZ begint donderdag met de verwachte namen aan de groepsfase van de Conference League. Op bezoek bij Zrinjski Mostar kiest trainer Pascal Jansen voor dezelfde namen als zondag tegen Sparta Rotterdam.

Dit is de opstelling van AZ voor het uitduel met Zrinjski Mostar
Zrinjski Mostar
Zrinjski Mostar
4 - 3
AZ
AZ

Dankzij doelpunten van Dani de Wit en Vangelis Pavlidis beleefde AZ zondag een geslaagde generale repetitie voor de seizoensouverture in de Conference League. Jansen heeft besloten zijn basisopstelling intact te laten voor het uitduel met Mostar. Dat betekent dat Ruben van Bommel opnieuw op de bank begint.

AZ opent de groepsfase van de Conference League op bezoek bij Zrinjski Mostar. In Polen wordt de andere wedstrijd in Groep E afgewerkt. Daar neemt Legia Warschau het in eigen huis op tegen Aston Villa.

De opstelling van AZ: Ryan; Sugawara, Bazoer, Penetra, Møller Wolfe; Clasie, D. de Wit, Mijnans; Lahdo, Pavlidis, Van Brederode

De opstelling van Zrinjski: Maric, Corluka, Radic, Jakovlevic, Memija; Ivancic, Balic, Canadija; Cuze, Bilbija, Ticinovic.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer AZ
Meer over AZ
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.