Deschamps met duidelijke WK-boodschap voor Pogba

Reacties

Over ruim twee maanden begint het WK. Voor Paul Pogba wordt het een race tegen de klok om erbij te zijn. De middenvelder van Juventus liep in de aanloop naar dit seizoen een knieblessure op en staat voorlopig buitenspel. Zijn bondscoach Didier Deschamps komt nu met een duidelijke boodschap.

Deschamps met duidelijke WK-boodschap voor Pogba
© Pro Shots

De keuzeheer van de regerend wereldkampioen voelde zich genoodzaakt om te reageren op speculatie: L'Équipe kwam eerder deze week met een bericht dat Pogba ook tot de selectie zou behoren als hij niet tijdig hersteld was. 'Het belangrijkste criterium is dat hij hersteld is. Ik neem geen spelers mee puur om ze mee te nemen, dat heb ik nog nooit gedaan. Dat wil hij zelf ook niet', sprak de bondscoach tegenover hetzelfde medium.

Over de fitheid van Pogba is het voorlopig nog in het duister tasten. Deschamps: 'Ik spreek Paul geregeld, zijn herstel verloopt goed. Hij zal alles doen om op tijd terug te zijn, maar hij zal geen risico's nemen.' Allicht zal Deschamps een kaarsje branden. In 2018 was Pogba immers een belangrijke spil in de ploeg van Les Bleus die in Rusland de wereldtitel opeiste.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Frankrijk
Meer over Frankrijk
Meer P. Pogba
Meer over P. Pogba
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.