Defoe (37) blijft maar doorgaan en tekent voorcontract

Reacties

Jermain Defoe is voorlopig nog niet klaar met voetballen. De 37-jarige spits heeft een voorcontract getekend bij Rangers FC, de club waar hij nu als huurspeler onder contract staat.

Defoe (37) blijft maar doorgaan en tekent voorcontract
© Pro Shots

Defoe maakte een jaar geleden op huurbasis de overstap van AFC Bournemouth naar Schotland, sindsdien maakte hij 20 goals in 34 competitiewedstrijden voor Rangers. Aan het einde van dit seizoen liep het huurcontract van Defoe bij Rangers af, net als zijn contract bij Bournemouth. Nu heeft de Engelsman de afspraak gemaakt met zijn huidige werkgever om na deze zomer definitief speler van Rangers te worden. Hij tekent in de zomer een eenjarig contract.

Met 496 wedstrijden en 163 goals in de Premier League is Defoe een van de productiefste spelers ooit in de hoogste competitie van Engeland. Dit seizoen speelde hij zeventien competitieduels voor Rangers, maar kwam hij in de Europa League nauwelijks in actie. Rangers overleefde de groepsfase met onder andere Feyenoord als tegenstander, in februari is Braga de opponent in de zestiende finale. In Schotland staat Rangers twee punten achter op koploper en aartsrivaal Celtic.

Bekijk hier al onze video's
Meer J. Defoe
Meer over J. Defoe
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.