De spanning stijgt: Ramos als Real Madrid-leider is geen zekerheidje meer

Reacties

De contractsituatie van Sergio Ramos wordt breed uitgemeten in de Spaanse sportkranten. Een vertrek van het boegbeeld bij Real Madrid valt volgens de berichtgeving zeker niet uit te sluiten.

De spanning stijgt: Ramos als Real Madrid-leider is geen zekerheidje meer
© Pro Shots

Ramos (34) beschikt over een aflopend contract bij Real en hoofdtrainer Zinedine Zidane heeft al een aantal keer de hoop uitgesproken dat de verbintenis van zijn aanvoerder snel verlengd zal worden. Ramos zelf wil ook blijven, maar wacht nog op de juiste aanbieding. En daar ligt nu het probleem.

Volgens Marca loopt de spanning op. De grootste Spaanse sportkrant schrijft dat er zaterdag voor de wedstrijd tegen Celta de Vigo (waarin Ramos ontbrak vanwege een blessure) opnieuw is gesproken tussen de verdediger en voorzitter Florentino Pérez, maar dat beide partijen alleen maar verder uit elkaar zijn komen te staan.

Pérez wil de routinier voor een jaar laten bijtekenen, terwijl Ramos inzet op een tweejarige verbintenis, met behoud van zijn huidige salaris. Ramos kan zijn huidige inkomen in de plannen van Real echter alleen vasthouden als hij voor één jaar tekent. Een tweejarig contract is voor Pérez bespreekbaar, maar dan moet er (als gevolg van de coronapandemie) wel salaris ingeleverd worden.

Na de mislukte onderhandelingen van zaterdag is er geen nieuwe datum gepland voor een volgend onderhoud, zo schrijft Marca. Daardoor ligt voor Ramos, die al sinds de zomer van 2005 speler van Real is, de weg vrij om met andere clubs in gesprek te gaan. Er is vermeende interesse vanuit Engeland voor de verdediger die 666 wedstrijden voor De Koninklijke achter zijn naam heeft staan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.