Zaakwaarnemer Ramos gooit olie op het vuur

Reacties

René Ramos heeft de druk op Real Madrid verder opgevoerd nu zijn broer Sergio nog altijd geen nieuw contract heeft gekregen. De tijd begint te dringen voor de Spaanse grootmacht.

Zaakwaarnemer Ramos gooit olie op het vuur
© Pro Shots

De captain van Real Madrid heeft een aflopend contract en heeft al laten blijken zijn verbintenis graag te willen verlengen. Het is voor de 34-jarige Spanjaard alleen nog wachten op een goede aanbieding van De Koninklijke. Het is een gevoelige kwestie, omdat Ramos na bijna vijftien jaar als speler van Real enorm populair is bij de achterban en in veel toonaangevende media worden vraagtekens geplaatst bij het getreuzel van de clubleiding.

De belangen van Ramos worden behartigd door zijn broer René. Laatstgenoemde heeft op Twitter een statement van journalist Alfredo Duro gedeeld, waarin geschreven wordt: 'Iemand moet maar eens uitleggen hoe het zover heeft kunnen komen. De captain, een legende van Real, verschijnt nu in allemaal absurde lijstjes met spelers die nu transfervrij kunnen tekenen bij een andere club.'

Volgens AS zijn de gebroeders Ramos wel met de clubleiding in gesprek over een nieuw contract. De routinier zou qua salaris wel behoorlijk moeten inleveren, mede als gevolg van de coronacrisis.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.