'Real Madrid heeft Alaba zo goed als binnen'

Reacties

Voor David Alaba ligt bij Real Madrid een vierjarig contract klaar, zo meldt Marca. De verdediger van Bayern München zou een sterke voorkeur hebben voor een transfer naar De Koninklijke en een akkoord nadert.

'Real Madrid heeft Alaba zo goed als binnen'
© Pro Shots

De verbintenis van Alaba in München loopt komende zomer af. Een contractverlenging zit er niet meer in, nadat de onderhandelingen werden gestaakt. Bayern deed de 28-jarige Oostenrijker een lucratief voorstel, maar de linkspoot verlangde meer. Alaba kiest na negen landstitels in Duitsland en het twee keer winnen van de Champions League met Bayern voor een nieuwe uitdaging.

Real heeft volgens Spaanse media Alaba al een contractvoorstel gedaan. Het gaat om een vierjarig contract, waarbij de verdediger tien miljoen euro per jaar gaat verdienen. In Madrid moet Alaba trainer Zinedine Zidane meer opties bieden voor de defensie.

Marcelo lijkt sowieso een slachtoffer te worden van het doorselecteren en de toekomst van Sergio Ramos is nog onzeker. De 34-jarige captain van de Madrilenen beschikt namelijk ook over een aflopend contract. Zidane hield vrijdag zijn kaarten nog tegen de borst toen hij gevraagd werd naar Alaba. 'We hebben op dit moment genoeg om over na te denken, laten we het dan niet gaan hebben over spelers die niet eens hier zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.