De mogelijke tegenstanders van Feyenoord en PSV (die ook elkaar kunnen treffen)

Reacties

Feyenoord en PSV krijgen vrijdagmiddag vanaf 15.00 uur te horen wie hun tegenstander is in de kwartfinale van de Conference League. Ook een Nederlands onderonsje behoort tot de mogelijkheden.

De mogelijke tegenstanders van Feyenoord en PSV (die ook elkaar kunnen treffen)
© Pro Shots

Het zou een herhaling betekenen van het scenario uit 2002, meteen ook de laatste keer dat de Rotterdammers de laatste acht van een Europees toernooi haalde. Toen stonden Feyenoord en PSV tegenover elkaar in de kwartfinale van het UEFA Cup-toernooi (foto). De Eindhovenaren kwamen in de return in De Kuip op voorsprong via Mark van Bommel, maar incasseerden vlak voor tijd de gelijkmaker van Pierre van Hooijdonk en gingen in de strafschoppenserie uiteindelijk ten onder.

Of Feyenoord net als in het seizoen van de UEFA Cup-winst op PSV stuit, zal morgenmiddag blijken. De kans is groter dat twee overgebleven Nederlandse deelnemers op een buitenlandse club stuiten. Daar zitten ook de beulen van AZ en Vitesse tussen: Bodø/Glimt en AS Roma. De overige vier clubs die nog in het toernooi zitten zijn Leicester City, Olympique Marseille, PAOK Saloniki en Slavia Praag. De kwartfinales worden gespeeld op donderdag 7 en donderdag 14 april.

kwartfinalisten conference league

Club
Bodø/Glimt (Noo)
Feyenoord (Ned)
Leicester City (Eng)
Olympique Marseille (Fra)
PAOK Saloniki (Gri)
PSV (Ned) 
AS Roma (Ita)
Slavia Praag (Tsj)
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.