De man van 21 goals: slaat Giménez tegen Ajax wéér toe?

ADVERTORIAL – Een van de spelers die met veel honger zal uitkijken naar De Klassieker van vanavond is Santiago Giménez. Tegen Sparta Rotterdam maakte de Feyenoord-spits zondag alweer zijn 21ste goal van het seizoen. Unibet speelt met een speciale quotering in op de sterke vorm van de 21-jarige Mexicaan.

De man van 21 goals: slaat Giménez tegen Ajax wéér toe?
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
1 - 2
Ajax
Ajax

Bij het ingaan van de zeventigste minuut stond het op Het Kasteel zondag nog 1-1. Toen de spanning toenam, was het opnieuw Giménez die opstond. Uiterst koeltjes tikte de jonge spits de bal met buitenkant links in de verre hoek na een pass van Alireza Jahanbakhsh. De bevrijdende 1-2 in de Rotterdamse derby was voor hem zijn tiende goal sinds de jaarwisseling en dus al zijn 21ste van het seizoen. Giménez is in zijn debuutseizoen in Rotterdam uitgegroeid tot misschien wel het belangrijkste wapen van de Eredivisie-koploper.

Het aantal doelpunten van de Feyenoorder is nog indrukwekkender als we kijken naar de hoeveelheid speeltijd die hij heeft gehad. Giménez moest begin dit seizoen in de concurrentiestrijd met Danilo nog geduld hebben. Pas sinds eind januari is hij een onbetwiste basisspeler. Met 21 goals in 2139 speelminuten, scoort de aanvaller gemiddeld eens per 101 minuten voor Feyenoord.

Unibet speelt met een erg fraaie quotering in op de sterke prestaties van de aanwinst die is overgekomen van Cruz Azul. Onder de noemer Uniboost Uitblinker is de odd voor een goal van Giménez tegen Ajax verhoogd naar maar liefst 3.50. Dat terwijl de reguliere quotering ongeveer 2.60 was. De speciale odd van 3.50 is beschikbaar voor alle Unibet-spelers, zowel bestaande als nieuwe spelers in alle leeftijdscategorieën van 18 jaar en ouder.

Quoteringen titelstrijd Eredivisie:
- Ajax: 1.67
- PSV: 2.75
- Feyenoord: 11.00
- AZ: 18.00

Log in bij Unibet om deze speciale Uniboost Uitblinker te zien. De maximale inzet bij deze actie is 25 euro. Let op: het gaat om scoren in de reguliere speeltijd.

In een uitverkochte Kuip gaat Feyenoord vanavond proberen door te stoten tot de finale van het bekertoernooi. Ook bij deze Klassieker zijn geen uitsupporters welkom. Naast het thuisvoordeel zal Feyenoord vertrouwen putten uit het laatste duel met de aartsrivaal. Op 19 maart werd in de Johan Cruijff Arena nog met 2-3 gewonnen van Ajax, mede dankzij een goal van Giménez.

Beleef De Klassieker met extra spanning door mee te spelen bij Unibet! Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstactie, met een odd van 100.00 voor een zege van jouw favoriet bij Feyenoord - Ajax.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's