De Ligt, Mazraoui en Gravenberch moeten langer wachten op Bayern-debuut

Reacties

Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch moeten wachten op hun debuut bij Bayern München. De drie beginnen niet in de basis in de wedstrijd tegen RB Leipzig om de Duitse Super Cup.

De Ligt, Mazraoui en Gravenberch moeten langer wachten op Bayern-debuut
© Pro Shots

Julian Nagelsmann laat De Ligt nog niet direct starten en heeft centraal achterin gekozen voor Dayot Upamecano en Lucas Hernández als duo. Benjamin Pavard krijgt als rechtsback de voorkeur boven Noussair Mazraoui.

Op het middenveld bij Bayern starten Joshua Kimmich, Marcel Sabitzer, Jamal Musiala en Thomas Müller. Zij moeten aanvallers Serge Gnabry en Sadio Mané ondersteunen. Laatstgenoemde debuteert in Leipzig voor Bayern, na te zijn overgekomen van Liverpool. Gravenberch moet hopen op een invalbeurt. Hetzelfde geldt voor Joshua Zirkzee, die als reservespits ook deel uitmaakt van de wedstrijdselectie.

De clash tussen bekerwinnaar Leipzig en kampioen Bayern begint om 20.30 uur. Komende vrijdag begint voor Bayern het nieuwe Bundesliga-seizoen met een wedstrijd tegen Eintracht Frankfurt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.