De Kogel keert terug in Galgenwaard voor symbolische aftrap

Reacties

Leon de Kogel verricht komende maandag symbolisch de aftrap tijdens het Keuken Kampioen Divisie-duel tussen Jong FC Utrecht en Go Ahead Eagles. Die wedstrijd in Stadion Galgenwaard staat in het teken van de 27-jarige oud-spits van beide clubs.

De Kogel keert terug in Galgenwaard voor symbolische aftrap

De Kogel raakte vorig jaar betrokken bij een ernstig auto-ongeluk en kwam in de financiële problemen door alle medische kosten die hij moest maken. Supporters van FC Utrecht startten daarom al een inzamelingsactie. Vervolgens maakte de club ook bekend dat de recette van het duel van komende maandag volledig ten goede zou komen aan De Kogel, net als de opbrengst van een speciaal wedstrijdmagazine.

De Kogel raakte op 11 juni als passagier zwaar gewond bij een auto-ongeluk op Malta. Hij moest door de brandweer uit de auto worden gehaald en lag vervolgens uren op de operatietafel. Artsen spiegelden hem een somber toekomstbeeld voor. Hij zou nooit meer kunnen lopen, laat staan voetballen. Inmiddels is hij bezig aan zijn revalidatie. In de Eindejaarspecial van VI vertelde de 27-jarige aanvaller daar uitgebreid over.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.