'De Ketelaere wil transfer en frustreert Club Brugge met ongeduld'

Reacties

Een transfer lijkt al lang in de pijplijn te zitten, maar Charles De Ketelaere is nog steeds speler van Club Brugge. Tot zijn eigen frustratie, want de international van België weigerde donderdag nog mee te trainen met de Vlaamse topclub.

'De Ketelaere wil transfer en frustreert Club Brugge met ongeduld'

De Ketelaere is al lang en breed tot een persoonlijk akkoord gekomen met AC Milan. De Italianen zijn ook nagenoeg rond met de club, maar nu dient De Ketelaere zelf in te leveren om tot een transfer te komen. Volgens Het Laatste Nieuws was dat reden om niet meer mee te trainen bij Club Brugge.

Woensdag wilde De Ketelaere zijn transfer al niet riskeren door de volledige training af te werken. Toen besloot Club Brugge om hem helemaal niet mee te laten trainen. Een dag later arriveerde De Ketelaere netjes op de club, maar ging hij weer naar huis toen de groepstraining begon. De verwachting is dat hij deze week helemaal niet meer terugkeert.

De houding van De Ketelaere kan bij zijn werkgever op weinig begrip rekenen, meldt het Vlaamse medium. Daarnaast is ook Milan geschrokken van de actie van de aanvaller. In België denkt men dat het de deal met de Italianen zelfs zou kunnen vertragen. Eerder nam De Ketelaere al genoegen met een salarisreductie van een half miljoen euro om de deal doorgang te laten vinden.

De Ketelaere leek tien dagen geleden na het duel om de Super Cup al afscheid te nemen van de fans van Club Brugge. De Belg stond met een microfoon en al zingend voor de fans om een feestje met hen te vieren. Milan was toen al bereid ruim dertig miljoen euro weg te leggen voor de achtvoudig international en de deal leek een kwestie van tijd. Over het vijfjarige contract waren de partijen allang uit. Voorlopig is De Ketelaere echter nog in België. Tot zijn eigen frustratie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.