Onderonsje De Ketelaere en Brugge-fans voedt speculaties over afscheid

Reacties

Het lijkt er volgens Belgische media op dat Charles De Ketelaere zondag al afscheid heeft genomen van de supporters van Club Brugge. De door AC Milan begeerde middenvelder kwam niet in actie tijdens de Belgische Supercup tegen AA Gent.

Onderonsje De Ketelaere en Brugge-fans voedt speculaties over afscheid
© Pro Shots

Club Brugge was zondagavond in het eigen Jan Breydel-stadion met 1-0 te sterk voor Gent. Op aangeven van Noa Lang, die ook al werd gelinkt aan Milan, maakte Andreas Skov Olsen het enige doelpunt van het duel en bezorgde Brugge de eerste prijs van het nieuwe seizoen.

De Ketelaere kwam zondag niet in actie tegen Gent. De achtvoudig Belgisch international begon onder luid applaus nog aan een warming-up, maar trainer Carl Hoefkens hield de aanvallende middenvelder aan de kant. Na afloop van het duel stond De Ketelaere wel met een microfoon en al zingend voor de fans om een feestje met hen te vieren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In Belgische media wordt het moment van De Ketelaere met de Brugge-fans gezien als een laatste groet van de Rode Duivel richting de supporters. Het Nieuwsblad meldt dat er een vijfjarig contract bij AC Milan klaar ligt voor De Ketelaere. De kampioen van Italië zou bereid zijn om ruim dertig miljoen euro te betalen.

Brugge-trainer Hoefkens liet niet veel los over de toekomst van De Ketelaere. 'Met een transfer had dat niks te maken', zei de coach over de reserverol. 'Of de transfer wel in de pijplijn zit? Dat weet ik niet. Ik hou me bezig met de spelers die ik nu ter beschikking heb. Ik probeer Charles goeie trainingen te bieden, want ik wil hem nog steeds progressie zien maken. Uiteindelijk zullen we wel zien hoe het uitdraait', verklaart de opvolger van Alfred Schreuder.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.