De hordes voor Fortuna, NEC en Jong Ajax richting de titel

Reacties

De KNVB heeft dinsdag bevestigd dat het inhaalduel tussen Jong Ajax en NEC in de Jupiler League op maandag 16 april wordt gespeeld. Daarmee is het programma voor de drie titelkandidaten compleet.

De hordes voor Fortuna, NEC en Jong Ajax richting de titel

Omdat de niet-speelgerechtigde Teun Bijleveld namens Jong Ajax in het veld stond op vrijdag 6 april, is de 2-0 zege op NEC geschrapt uit de KNVB-boeken. Door een fout van de KNVB was immers niet bij Ajax bekend dat Bijleveld geschorst was.

Door het geschrapte resultaat en het puntenverlies van koploper Fortuna Sittard bij RKC Waalwijk op maandag (1-1) zijn de Limburgers hun pole-position kwijt met nog drie duels te gaan. Jong Ajax en NEC kwamen door zeges op respectievelijk FC Den Bosch (2-5) en FC Oss (2-1) namelijk op twee punten achterstand van Fortuna en hebben een duel minder gespeeld. Beide achtervolgers hebben een kampioenschap dus in eigen hand.

Voordat Jong Ajax en NEC elkaar opnieuw treffen, komen de drie titelkandidaten vrijdag nog in actie in speelronde 36 van de Jupiler League. Fortuna ontvangt Den Bosch, NEC bezoekt Helmond Sport en Jong Ajax ontvangt FC Emmen. Het volledige resterende programma is hieronder te lezen. Daarbij springt de ontmoeting van Fortuna met nummer vier Jong PSV op de laatste speeldag het meest in het oog.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De huidige stand in de topdrie van de Jupiler League.
De huidige stand in de topdrie van de Jupiler League.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.