Fortuna-preses Gün boos op KNVB: 'Schandalige beslissing'

Reacties

'Wij zijn één team en onverstoorbaar. Focus op RKC, nog vier finales te gaan', luidde de reactie van assistent-trainer Kevin Hofland van Fortuna Sittard op Twitter, nadat hij had vernomen dat de wedstrijd tussen de achtervolgers Jong Ajax en NEC opnieuw vastgesteld gaat worden. De Limburgers hebben nog altijd een voorsprong, vier zeges volstaan voor promotie naar de Eredivisie. Maar de teleurstelling over de geschrapte nederlaag (2-0) van concurrent NEC was uiteraard groot.

Fortuna-preses Gün boos op KNVB: 'Schandalige beslissing'

Voorzitter Isitan Gün reageerde in duidelijke bewoordingen. 'Omdat wij ons volledig concentreren op de komende vier wedstrijden die ons wachten, geef ik er de voorkeur aan om uitgebreider te reageren op deze zeer teleurstellende beslissing nadat het seizoen afgelopen is. Deze beslissing is schandalig omdat Fortuna Sittard de enige partij is die mogelijk wordt geschaad door een fout waar het niks aan kan doen. Door deze beslissing zijn we alleen nog maar meer gemotiveerd om onze tegenstanders, binnen en buiten het veld, te verslaan en onze doelen te bereiken.'

Fortuna Sittard is met nog vier duels te spelen koploper in de Jupiler League en gaat maandagavond op bezoek bij RKC Waalwijk, NEC speelt thuis tegen FC Oss. Het duel tussen Jong Ajax en NEC zal zeer waarschijnlijk worden afgewerkt op maandag 16 april.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.