De hoogste odd voor een Champions League-goal van Haller

ADVERTORIAL – Voor Borussia Dortmund en Chelsea is dit de dag van een van de belangrijkste wedstrijden van het jaar. Unibet pakt voor het Champions League-duel in het Signal Iduna Park uit met een Uniboost Uitblinker, een verhoogde odd die te mooi is om links te laten liggen. De blik is gericht op Sébastien Haller.

De hoogste odd voor een Champions League-goal van Haller
© Pro Shots
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
1 - 0
Chelsea
Chelsea

Dortmund heeft moeizame eerste maanden van het seizoen achter de rug. In vijftien competitieduels werden zeven keer punten verspeeld, waardoor koploper Bayern München uit zicht raakte. Het was de periode waarin Sébastien Haller vanwege een zware ziekte moest toekijken. De op één na duurste aanwinst in de clubgeschiedenis herstelde snel en maakte op 10 januari zijn rentree in een oefenwedstrijd. Twaalf dagen later debuteerde hij voor Dortmund in een officieel duel en op 4 februari had de goalgetter al zijn eerste doelpunt voor zijn nieuwe club te pakken.

De Champions League is het podium waarop Haller schitterde in het shirt van Ajax. De voormalige spits van FC Utrecht scoorde vorig seizoen maar liefst tien keer in de groepsfase voor de Amsterdammers. In het eerste duel in de knock-outfase was de 28-jarige aanvaller bovendien trefzeker tegen Benfica. Alleen Karim Benzema en Robert Lewandowski scoorden in het vorige Champions League-seizoen vaker dan Haller.

Chelsea is dus gewaarschuwd voor de Dortmund-spits, die inmiddels vier keer op rij in de basis is begonnen. Met steeds meer speeltijd voor de aanwinst, is BVB op stoom gekomen. Het team van Edin Terzic heeft in de Bundesliga vijf keer op rij gewonnen en treft met Chelsea in de achtste finale van de Champions League een tegenstander die wankelt. Dat laatste is zacht uitgedrukt. The Blues wonnen slechts één van hun acht wedstrijden sinds de jaarwisseling.

Een doelpunt van Haller kan Unibet-spelers vanavond meer opleveren. Onder de noemer Uitblinker is de odd voor een goal van de nummer 9 verhoogd naar maar liefst 4.50. Deze speciale quotering is voor alle Unibet-spelers beschikbaar in de zes uur voor de aftrap, zowel bestaande als nieuwe spelers in alle leeftijdscategorieën van 18 jaar en ouder.

Uniboost Uitblinker:
- Wedstrijd: Borussia Dortmund - Chelsea
- Weddenschap: Sébastien Haller scoort
- Odd: 4.50

Log in bij Unibet om deze speciale Uniboost Uitblinker te zien en speel mee! De maximale inzet is 25 euro.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's