De Graafschap haalt streep door komst Poldervaart

Reacties

Adrie Poldervaart wordt niet de nieuwe trainer van De Graafschap. Een akkoord met FC Groningen over de komst van de assistent-trainer van de noorderlingen is onhaalbaar gebleken.

De Graafschap haalt streep door komst Poldervaart
© Pro Shots

Het eerste contact tussen De Graafschap en FC Groningen dateert van anderhalve week geleden. De afgelopen dagen werd er onderhandeld tussen beide clubs, maar het gat tussen vraag en aanbod bleef fors. De club uit Doetinchem heeft inmiddels besloten de pogingen definitief te staken en zijn zoektocht te vervolgen.

Het is wrang voor Poldervaart, die al een persoonlijk akkoord had met De Graafschap en de ambitie om weer hoofdtrainer te worden nooit onder stoelen of banken heeft gestoken. Die kans om bij De Graafschap weer op eigen benen te gaan staan ziet hij nu in rook opgaan.

Poldervaart zag de bui eerder vandaag al hangen, toen hij in gesprek met Voetbal International zijn frustraties uitsprak over de handelwijze van FC Groningen. ‘Ik begrijp dat Mark-Jan (Fledderus, red.) het belang van FC Groningen voor ogen heeft, maar persoonlijk ervaar ik dit als zeer teleurstellend. Dit is een prachtige kans en ik hoop dat die mij niet ontnomen wordt. Dat zou mij zeer frustreren.’ Het contract van Poldervaart, die eerder hoofdtrainer was van Excelsior, loopt bij Groningen nog een jaar door.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer De Graafschap
Meer over De Graafschap
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.